B&B La douce heure

U bent hier

La douce heure is een kleinschalige Bed and Breakfast waar u sfeervol kunt overnachten en genieten van Zuid-Limburgse gastvrijheid.

We zijn gevestigd in een karakteristiek pand aan de rand van de dorpskern. Onze ruime gastenkamer met uitzicht op de tuin is voorzien van een eigen badkamer met toilet en beschikt over een eigen ingang. Daarnaast heeft de beschikking over gratis koffie en thee, radio, televisie, een ijskast en gratis wifi.

Tijdens een verblijf bij La douce heure verwennen we u elke morgen met een uitgebreid ontbijt. Heeft u plannen voor een weekendje weg of een wat langere vakantie? Dan hopen we u binnenkort als onze gast te mogen begroeten.

Voor meer informatie kijk op:
https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/bocholtz/la-douce-heure/59526/ of  www.ladouceheure.nl

AANBIEDING:
In de maanden januari, februari en maart is een verblijf in B&B La douce heure extra aantrekkelijk. Indien u kiest voor dit arrangement betaalt u voor drie opeenvolgende overnachtingen voor twee personen slechts €170,- inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
Dit arrangement is alleen te boeken via onze website www.ladouceheure.nl onder vermelding van “website Toeristisch Simpelveld”.

B&B La douce heure
Prins Hendrikstraat 10, Bocholtz
telefoon: 06-39642626

email: ladouceheure@live.nl    online: www.ladouceheure.nl