De Witte Keizerin

U bent hier

 “Hofstede De Witte Keizerin”, een uit mergelsteen gebouwde vierkantshoeve uit 1708 ligt rustig op ons groene eiland, aan de rand van het dorp, op 800m van het centrum met alle voorzieningen die nodig zijn voor een prettig verblijf.

Komt u naar het gezellige zuiden, kan u bij ons kiezen voor standaard kamers (voor wie enkel een goed bed wil) of luxere kamers met eigen sanitair en op de begane grond. Voor gezinnen met kinderen of vrienden hebben we ook een aantal familie kamers dwz. 2  aparte slaapkamers met 1 gedeelde badkamer.

Wil u langer genieten van wat Limburg u te bieden heeft, hebben we voor u, rond de binnenplaats met zitjes, de keuze uit woningen met één tot vijf (2-persoons) slaapkamers. Eén kant van het “Keizersplein” wordt diervrij gehouden. In de andere woningen mag ook uw trouwe viervoeter mee.

Gaat u de sportieve uitdaging aan en brengt u uw fiets mee, kan die “letterlijk op stal”  en uw auto heeft voldoende ruimte op onze eigen gratis parkeerplaats. Komt u met een oldtimer, vertel het ons. Die mag, indien u dat wil, overdekt slapen of achter een afgesloten poort. Ook de motoren natuurlijk.

Ook aan de kleinsten wordt gedacht. Die kunnen hun energie kwijt in de speeltuin en op de trampolines. In “hun garage” staat passend rollend vervoer.

Hebt u na de “Limburgse kuitenbijters” behoefte aan een ontspannende massage, Ook dat kan !  Bij “TOTAL BEAUTY” kan u tevens terecht  voor diverse gelaats- en lichaamsbehandelingen, manicure en gelnagels (enkel na reservering).  

Uiteraard is er ook Wifi beschikbaar voor de gasten! 
Ook voor het ontbij kan gezorgd worden en het dagmenu is een aanrader!

 

De Witte Keizerin
Hennebergweg 1
6369 BL Simpelveld
Tel: (0031) (0)45 5445051 / 06-51167849
E-mail: info@dewittekeizerin.eu
Website: De Witte Keizerin

 

Thema: