Pension Werry

U bent hier

Pension Werry is een gezellig en landelijk gelegen familiepension aan de rand van Simpelveld. Het stadje Simpelveld wordt ook wel de Poort van het Heuvelland genoemd. Bij pension Werry wordt u als gast nog gewaardeerd en nemen wij graag alle tijd voor u. Een adres om echt tot rust te komen. Door de landelijke ligging bent u verzekerd van een goede nachtrust. 's Morgens wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd.
Door de centrale ligging bent u zo in Kerkrade, Valkenburg, Maastricht, Aken of Sittard en natuurlijk ligt u het hele Mergelland ten voeten.

Het pension is voorzien van mooie eigen tuin om er te zonnen en/of in te luieren. Uw auto of motor kunt u parkeren op de eigen omheinde parkeerplaats. Fietsen worden geparkeerd in de garage (schuur). Binnen het gehele pension is er een draadloos internet aanwezig.

Wilt u pension Werry bezoeken met een hele groep(je), bieden wij u ook het pension exclusief voor u aan. Het pension is dan voor de afgesproken tijd enkel voor u ter beschikking. Wel vooraf e.e.a. afspreken. Zo bezoeken ons vaker bijvoorbeeld oldtimergroepen, motorgroepen, fietsgroepen, vriendengroepen en complete families (gezinnen) met bijv. opa/oma en kleinkinderen.
Wilt u aanvullende informatie schroom dan niet ons te bellen of te e-mailen. Pension Werry hoopt u in de toekomst te mogen begroeten.

Pension Werry
Rodeput 62
6369 SR Simpelveld

045-5415668
info@werry.nl
www.werry.nl

Thema: