Gastvrij Simpelveld

U bent hier

Simpelveld, daar begint het genieten...
Vakantie vieren is genieten. Genieten van het Bourgondische leven in Limburg. Dat is Simpelveld op zijn best. Lekker eten en drinken op het pleintje bij de kerk of smullen van zelfgemaakt ijs op het terras van een oude Limburgse hoeve. Onze horeca-ondernemers zullen je gastvrij ontvangen.

Simpelveld, dáár begint je vakantie

Benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Simpelveld? Kijk op Zoover.

Download hier de nieuwe Toeristische Plattegrond van Simpelveld

Simpelveld heeft een breed en gevarieerd aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. In Bungalowpark Simpelveld ben je verzekerd van een comfortabele thuisbasis met volop privacy. Wil je logeren in een nostalgische Limburgse hoeve? Dat kan in Hoeve St. Gillishoff of vakantiehoeve De Witte Keizerin. Maar ook bij de overige hotels, pensions en verhuurders van appartementen kun je volop genieten van de Limburgse gastvrijheid.

Winkelen in Simpelveld
Mode, juwelen, streekproducten, antiek en nog veel meer vind je in Simpelveld. Maar ook voor je dagelijkse boodschappen of boerderijproducten kun je hier prima slagen.

Wellness
Wellness is een begrip voor mensen die gezond willen leven, regelmatig bewegen en ontspannen belangrijk vinden. In Simpelveld zijn verschillende ondernemers die je graag van dienst willen zijn. Ook dat is genieten.

Gastvrij Simpelveld

BENU Apotheek Simpelveld

 

 

 

 

Wij zorgen voor een professionele verwerking van uw medicatie. Wij werken nauw samen met de lokale huisartsen, specialisten en andere zorgverleners. Daarnaast geven wij advies en antwoord op uiteenlopende vragen zoals het gebruik en bewaren van geneesmiddelen en het gebruik van hulpmiddelen, bij diverse aandoeningen. BENU Apotheek Simpelveld geeft u graag tips en informatie over “gezond zijn” en “gezond blijven”, ook tijdens uw vakantie.

BENU Apotheek Simpelveld
Kloosterstraat 61
6369 AB Simpelveld

Grillroom Pizzeria Nefertiti

 

Sinds 1992 een begrip in Simpelveld en omstreken. Van Egyptische origine. Voor een Egyptische sfeer bent u dan ook op het JUISTE adres. Nefertiti biedt u 40 zitplaatsen.
Alle gerechten zijn ook om mee te nemen. Geniet van 31 verschillende pizza's (ook kinderpizza's, pizza's van normaal formaat en familiepizza's) en niet minder dan
20 verschillende vleesgerechten met zelfgemaakte sausjes, verse salades en brood (pita, Turks brood of Dürüm (opgerold brood)) en/of frietjes.

Restaurant De 3Sprong


 

 

Het sfeervolle restaurant De 3Sprong ligt net buiten de kern van Simpelveld bij het Bungalowpark Simpelveld. Het is slechts enkele minuten rijden vanaf de afslag Simpelveld (A76) en vlakbij de grensovergang Bocholtz/Aken (Duitsland).