Open Monumentendag

U bent hier

Op 11 september vindt de nationale open monumentendag plaats. Het organisatiecomité Voerendaal en het Land van Kalk hebben een mooi programma samengesteld. Diverse monumenten en leden van het land van Kalk (ook in Simpelveld) zullen dit jaar weer hun deuren openzetten. Open monumentendag staat dit jaar in het teken van duurzaamheid. Er zullen onder andere rondleidingen worden gegeven, er is kunst te zien en de kinderen van Tutta Musica verzorgen een optreden over ridder Kuno. Ook de kalkovens en Kunradersteen vormen dit jaar onderdeel van het programma.

Flyers en programmaboekjes zullen eind augustus/begin september beschikbaar zijn en verspreid worden. Wilt u flyers of programmaboekjes voor uw gasten? Neem dan contact op met Sandra Verjans via sandra.verjans.thoma@voerendaal.nl.
Het programma, de deelnemende monumenten en bezoektijden zijn t.z.t. ook te vinden op de Facebookpagina en website van de gemeente Voerendaal, het Land van Kalk en de landelijke website van de Open Monumentendag.

>> Terug naar nieuwsbrief zomer 2022