Simply11 Bed & Kitchen

U bent hier

In het gehucht Molsberg bevindt zich het appartement Simply11 Bed&Kitchen, direct naast de woning van Robert en Iris. Dit appartement is zeer geschikt als uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars in het prachtige Zuid-Limburg. Maar ook voor bezoekers van attracties en evenementen in Simpelveld en in de nabijgelegen regio’s Parkstad en Heuvelland.

Het appartement, gelegen op de 1e verdieping, is met veel zorg en aandacht ingericht en biedt een comfortabele logeerplek voor maximaal 4 personen. Het appartement is 50m2 groot en bevat een aparte keuken met luxe koffieautomaat, een aparte living met slaapbank voor 2 personen, een aparte slaapkamer met 2-persoonsboxspringbed en een aparte douche en toilet. Voor babies en peuters is er een campingbedje, eetstoeltje en traphekje aanwezig. Het appartement is tevens voorzien van gratis bedlinnen, keukenlinnen en badhanddoeken.

In de tuin van Robert en Iris is een mooi plekje ingericht om even tot rust te komen en te genieten van het mooie weer. Fietsen kunnen droog en veilig in de garage gesteld worden. Ook is er altijd een vaste parkeerplaats voor gasten, direct voor het appartement.

Kortom, het perfecte en comfortabele logeerplekje, centraal gelegen in Zuid-Limburg.

Voor meer informatie over of het reserveren van onze vakantiewoning Simply11:
Robert en Iris Knobbe
Oude Molsbergerweg 11
6369 GR  Simpelveld

Tel. 045 - 542 79 81 / 06 303 81 164

info@simply11.nl
www.simply11.nl