Vakantiehoeve Simplevei

U bent hier

Vakantiehoeve Simplevei is een uit mergelsteen gebouwde vierkantshoeve uit 1708 ligt rustig op ons groene eiland, aan de rand van het dorp, op 800 meter van het centrum met alle voorzieningen die nodig zijn voor een prettig verblijf.

Komt u naar Zuid-Lmburg dan kunt u bij ons kiezen voor standaard kamers (voor wie enkel een goed bed wil) of luxere kamers met eigen sanitair en op de begane grond. Voor gezinnen met kinderen of vrienden hebben we ook een aantal familie kamers dwz. 2  aparte slaapkamers met 1 gedeelde badkamer.

Wil u langer genieten van wat Limburg u te bieden heeft, hebben we voor u, rond de binnenplaats met zitjes, de keuze uit woningen met één tot vijf (2-persoons) slaapkamers. Eén kant wordt diervrij gehouden. In de andere woningen mag ook uw trouwe viervoeter mee.

Gaat u de sportieve uitdaging aan en brengt u uw fiets mee, kan die “letterlijk op stal”  en uw auto heeft voldoende ruimte op onze eigen gratis parkeerplaats. Komt u met een oldtimer, vertel het ons. Die mag, indien u dat wil, overdekt slapen of achter een afgesloten poort. Ook de motoren natuurlijk.

Ook aan de kleinsten wordt gedacht. Die kunnen hun energie kwijt in de speeltuin en op de trampolines. In “hun garage” staat passend rollend vervoer.

Het ontbijt wordt verzorgd in onze gezellige bistro, ook geopend voor lunch en diner. 
's Zomers kunt u genieten op ons heerlijke buitenterras.

 

Vakantiehoeve en Bistro Simplevei
Hennebergweg 1
6369 BL Simpelveld
Tel: (0031) (0)45 5445051 / 06-51167849

Website: www.vakantiehoevesimplevei.nl
E-mail: info@simplevei.nl

Kijk ook op onze Facebookpagina

 

Thema: